Darilo za 40 let v obliki paketa vrhunskih vin | Wino.si
Spletna vinoteka

Darilo za 40 let v obliki paketa vrhunskih vin

Spletna-vinoteka

Čudovit paket treh vin je odlično darilo za 40 let. Paket vrhunskih vin in letakov z njihovimi opisi ter recepti, ki poskrbijo, da je presenečenje popolno.

Tukaj v Wino.si smo odločeni, da vam bomo pomagali. Za večino vino ni pijača, ampak način življenja. Vašim moškim, ki uživajo v steklenici dobrega vina, bo darilo za vinoljube polepšalo več kot le dan. Najdite za vašega slavljenca pravo darilo za 40 let.

Za vas smo pripravili 9 različnih paketov. Paketi so sestavljeni za različne okuse in so tudi različne vrednosti. Cena paketov je od 30 eur navzgor. 

Spodaj lahko vidite nekaj različnih paketov. V kolikor vas zanima več, se sprehodite po vinoteki. 

Kot že ime paketa pove, se v njem skrivajo 3 vinske barve, bela, rdeča in rose. 3 barve, 3 vinarji, paket, ki zagotavlja popolno vinsko dogodivščino. V paketu najdeš Senekovič Rose, Vina Jaunik Sauvignon in Rokovi vinogradi Cabernet Sauvignon.

Ustvarja ropot in preganja ptice. Tradicionalni simbol Svečine in posebnega paketa 3 svečinskih vin. V paketu najdeš Vina Gaube Zeleni Silvanec, Leber-Vračko Traminec in Valdhuber Sauvignon.

Za tebe smo pripravili poseben paket Prestiž. Ko svoje prijatelje povabiš na večerjo in jih s hrano očaraš, začaraš pa jih z vinsko spremljavo. V paketu najdeš Kobal White reserve, Santomas Antonius Refošk in Meum Modri pinot Prestige.

S ponosom predstavljamo ekološki paket naših ekoloških vinogradnikov. Njihov način pridelave in predelave grozdja je do okolja prijazen in trajnosten. V paketu najdeš Movia Ambra Sivi pinot, Frešer Sauvignon in Bordon Malvazijo.

Prijetne in vabljive vonjave, močne arome, leseni in hrastovi sodi. Vse to v paketu Maister, s 3 staranimi vini. Paket sestavljajo Rokovi vinogradi Malvasia orange, Vina Gaube Kaspar Chardonnay in Senekovič Old-style Rumeni muškat.

Paket zmagovalnih vin, ki so po izboru sommelierjev zmagala na tekmovanju Sommelierske selekcije, ki ga organizira Zavod SloVino pod okriljem Sommelier.si Academy, kjer sommelierji izpeljejo “slepo” degustacijo vin.

vinski-paket-Sommelier-selection-za-k-jedem-1 poslovna darila